HTML

Az ILS Nyelviskola blogja

Idegen nyelven tudni kell - mi ebben segíthetünk.

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2007.08.05. 03:20 arnifi

Mindenki másképp csinája

Igen, igen. Tudjuk ez egy LGT dalból van. Mégis, most magunkra vonatkoztatjuk önzően. Mert ezt írták rólunk:

"Mindenki másképp ünnepli a 18. születésnapját. A nyíregyházi ILS Nyelviskola egy nem mindennapi módját választotta ennek, hiszen augusztus 29-ére, a nyár méltó zárásaként élő KFT koncertet szerveznek a Szabadtérire Nyíregyházán.

Az 1980-ban alakult, fanyar humorrral és iróniával kevert dalairól ismert együttes több mint 10 éve nem lépett Nyíregyházán közönség elé, így régi nagy slágereket (Afrika, Siker, pénz, csillogás, Elizabet stb.) és új számokat is hoznak az este 8 órakor kezdődő koncetre.

Előzenekarként az az újraegyesült nyíregyházi Psyche zenekar lép fel, amely '89 és '95 között játszott és igen szép sikereket ért el. Turcsán András, a zenekar vezetője elmondta, anno nem felbomlott az együttes, csak egyéb elfoglaltságaik miatt nem játszottak tovább, igaz, a zenétől a négy tag egyike sem távolodott el. Úgy vélte, a KFT előzenekarának lenni nagyszerű dolog.

Mindazok, akik a koncertre jegyet váltanak, hozzájárulnak a Down-szindrómás gyerekek életminőségének javításához. Kisari Károly, a Nyíregyházi Down Egyesület képviseletében úgy fogalmazott, hogy köszönettel vették az a felajánlást, amely a bevétel 10 százalékát jelenti. Ezt a pénzt az értelmi sérültek lovasterápiás foglalkozására fordítják. Számításaik szerint az összeg a teljes költségek felét fedezi majd.
Jegyek válthatók az ILS Nyelviskolában, a Tourinform Irodában és a Ticektline-nál. Esőnap: augusztus 30-a."

Ez tudjuk, reklám, de mivel kultúráról szól, talán nem vétek ide feltenni. Ha mégis, elnézést, kedves szerkesztők!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nyelves.blog.hu/api/trackback/id/tr34132534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása