HTML

Az ILS Nyelviskola blogja

Idegen nyelven tudni kell - mi ebben segíthetünk.

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2007.04.27. 06:37 arnifi

Pörgesd fel nyelvtudásodat nyári intenzívvel!

Angol, német! Bármelyiket is választod, nyelvtudásod egy 2 hetes intenzívvel igazi kvantumugrást hajt végre. S bizony jól jön ez az érettségihez, felvételihez, egy remek álláshoz, szakmai előmenetelhez, külföldi tanuláshoz vagy munkához, vagy pusztán utazásokhoz.

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag az utóbbi években egyre kifinomultabb a fülünk az idegen szóra, egyre könnyebben forog a nyelvünk az idegen kifejezésekkel, egyre magabiztosabban érezzük magunkat a nyelvek birodalmában. Az első után a második nyelv tanulása már sokkal gyorsabban megy, a harmadikról és az azt követőkről nem is beszélve. Szóval aki igazán elszánt a nyelvtanulásra, már félig érti is a kiválasztott nyelvet, hiszen az első óráról úgy lép ki, hogy kommunikált valakivel az adott nyelven. A többi pedig automatikusan jön magától.

Az igényes nyelviskolák ma már mindennel ki tudnak szolgálni bennünket az említett nyelveken. Választhatunk számos oktatási forma, megannyi időpont, nyelvvizsga és kedvezmények közül. Ma már nem kell a fővárosba vagy külföldre utazni, hogy üzleti nyelvet tanulhassunk és nyelvizsgát tehessünk. Nem kell attól tartani, hogy meglepetés érhet a nyelvvizsgán, mert nem vagyunk felkészítve az elvárásokra. Nem kell pánikba esni, hogy már megint iskolapadba kell ülni, hiszen a helyszínben is kínálnak többféle lehetőséget, módszertanuk pedig gyökeresen eltér a tanórák megszokott rendjétől.

Amennyiben megszületik az elhatározásunk, hogy érteni és beszélni szeretnénk angolul, németül, alap, közép vagy felsőfokon, szakmai nyelvvel akarjuk bővíteni jelenlegi tudásunkat, válasszunk azok közül, akik évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek és lépést tartanak a kor követelményeivel. A világpolgársághoz ugyanis rajtuk keresztül visz az út.

1 komment

Címkék: nyelv ils nyíregyháza nyelvoktatás ils debrecen


A bejegyzés trackback címe:

https://nyelves.blog.hu/api/trackback/id/tr4463606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adel 2007.05.01. 10:51:44

Én már próbáltam nyári intenzív nyelvtanfolyamot, tanárként is és diákként is, elképesztő élmény és hihetetlen fejlődést jelent, néha többet ér mintha az ember kiutazna az adott országba kis időre...az egyébként is túl drága manapság...
szóval én csak ajánlani tudom..
süti beállítások módosítása