HTML

Az ILS Nyelviskola blogja

Idegen nyelven tudni kell - mi ebben segíthetünk.

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2012.05.19. 17:55 RozsAliz

A nyelvtanár válaszol - a nyári intenzív tanfolyamokról

„Curious” jeligével „villámpostán” érkezett egy levél, aminek feladója a nyári intenzív nyelvtanfolyamokról szeretne részletesen informálódni.

Nyelviskolánkban az intenzív tanfolyamok zöme júliusban és augusztusban van. Ekkor nyári szünet lévén sok diák számára remek lehetőség az, hogy viszonylag rövid idő alatt nagyobb mennyiségű ismeretanyagot sajátítson el.

Egy szint, vagy más néven modul 50 órából áll (pontosan 50-szer 45 percből). Ezt az 50 órát két hét alatt szoktuk megtartani úgy, hogy minden hétköznap vannak órák. Ezek többnyire reggel, vagy kora délelőtt kezdődnek, és ebédidőben, körülbelül 13 órakor érnek véget. Az a gyakorlat, hogy naponta 4 vagy 5 órán kell részt venni, néha szombaton is, mert csak ily módon lehetséges két hét alatt viszonylag barátságos tempót diktálva megtartani az előírt 50 órát. (Például az a csoport, amelyik reggel 8.30-kor kezd, és 5 órát „vállal be” két 15 perces szünettel, 12.45-kor végez.)

A munka azonban ezzel nem ér véget, mert a nyelvtanulók házi feladatot kapnak. A nyelviskolai órákat követően, délután még több órát vesz igénybe a másnapra való felkészülés. És ez így megy két héten keresztül…

Azoknak javasoljuk az intenzív tanfolyamot, akik képesek arra, hogy az életükből két hetet feláldozzanak a „nyelvtanulás oltárán”. :) Ez a 14 nap csak a tanulásról szól, strand, buli, szórakozás csak minimális mértékben fér bele a tanfolyamra járók idejébe!

A nyári hőségben hűs, klímával ellátott tantermekben várjuk a tudásra szomjas nyelvtanulókat. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen két hét alatt hihetetlen mértékben megugrik a tanulók nyelvi szintje. Amit egy extenzív tanfolyamon három és fél hónapig tanulnak, azt a tudást ilyenkor két hét alatt "magukévá teszik".

A tanfolyam ára megegyezik az extenzív 50 órás tanfolyami árral.

Merem ajánlani, mert mindig oldott, vidám légkör, remek hangulat van a tanórákon. És a két hét villámgyorsan elrepül, ha jól érzi magát az ember!

A nyelvtanulas@ilsnyh.hu-ra várjuk a kérdéseket.

 

R.A.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nyelves.blog.hu/api/trackback/id/tr24526157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása